07 Mayıs, 2019

7 Mayıs 2017 · Roştillerin adamı Kapitalistlerin mozartı Macron Fransa da Başkan...

2 yıl önce
Roştillerin adamı
Kapitalistlerin mozartı
Macron
Fransa da Başkan...
Yorumlar
  • Hacıbayram Bulgurlu Ne demiş cahil adam..
    • Necati Çavdar Macron, cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, 1915 Olayları’nın ‘soykırım’ olarak tanınması için dünyada mücadele vereceğini ifade etti.
      TÜRKİYE'NİN İÇİNE GİRDİĞİ DURUMDAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM
      http://www.internethaber.com/macrondan-turkiyeyi...

      Macron, 7 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, 1915 Olayları’nın ‘soykırım’ olarak tanınması için dünyada mücadele vereceğini ifade ederken, Elysee Sarayı’na çıkarsa, tüm ülkelerde demokratları koruyacağını belirterek, “Türkiye’nin içine girdiği eğilimden çok derin üzüntü duyuyorum ve bunu onaylamıyorum” dedi.
      Macron'dan Türkiye'yi kızdıracak sözler!
      İNTERNETHABER.COM
      Macron'dan Türkiye'yi kızdıracak sözler!
      Macron'dan Türkiye'yi kızdıracak sözler!
    • Hacıbayram Bulgurlu Fransa'da adam ilk defa cumhurbaşkanı oluyor. Türkiye ile ilgili onun menfaatleri seçim zamanındaki menfaatlere benzemez. Güçlü isen varsın. ARİSTO DÜNYANIN EN BÜYÜK YALANINI SÖLEMİŞTİR. DÜŞÜNÜYORSAM VARIM.. BURADA KOCA BİR YALAN VAR. DOĞRU OLAN: GÜÇLÜ İSEN VARSIN.. ARİSTO'NÜN CEHALETİ BİLE PARA ETMİŞTİR..
  • Sedat Bozagci İki aday vardı ikiside aynı le pen daha rasıstdi camileri kapatıp arapları atacakmiş öyle diyordu bu biraz eğilimmi ama sonuç ekonomi iyi değil önce ona baksın lar
  • Tahsin Tanli Eski baskan holand in ciragi macron kazandi buda fransa politikalarinda pek bir degisiklik olmayacak gibi marin lopenin bir secim sozu vardi sonuc ne olursa olsun fransayi kadin yonetecek demisti ya ben yada merkel demisti aslinda dogru bir tespit avrupanin yonetimini kaderini almanya belirliyor almanya yonlendiriyor
    2
  • Ali Koç Aralarında en namuslusu gibi şimdilik,hocam.biz bizi seven bulamayız.biz nasil takım oyunu kurabiliriz,onu düşünelim.
    1
  • Necati Çavdar Gerek abd, gerek türkiye ve de fransa seçim ve halk oylamaları, yerleşik parti anlayışının değil lider önderliğinin , harekatlarının öne çıktığını gösteriyor..

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...