24 Şubat, 2019

İngiliz kraliçesi; dünyanın 6/1 nin yasal sahibi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı ve yakın çekim

Necati Çavdar bir gönderi paylaştı.
  • Raci Durcan Neredeyse Tayyip Erdoğan kadar zenginmiş.
    Allah vere de gezicilerimiz duymasınlar. Yakayı kurtaramaz sonra.
    Ya da bizim geziciler sadece bizimkilere sarıyorlardır?
    • Ayse Frida K. Durukan la havle... uleynnn allahın sömürgecisi bir ülkeyi,kapitalizmin kraliçesi bir ülkeyi geziciler ne yapsın.ayırca elin ingilteresinden bize ne? biz kendimize bakarız. bu akıl ziyade fikir ne anlama geliyor ki?şunun şurasında adam 15 yıldır iktidar.onunçün zenginlikte 100 yaşına yaklaşan elizabeth nineye henüz nal toplatamaz.haa geziciler kadar tai düşsün kafana. belki zihnin açılır. o çocuklar bu ülkenin göz nuru, geleceği, pırıl pırıl zeka küpleri. papaz eriğini imam eriği yapan icatları yok çok şükür....:)))))
      1
    Yanıt yaz...

  • Halit Özdüzen Hırsızın malnın çokluğu sonunda malıyla malamat olmayı hazırlar
  • Raci Durcan Him hırsız? Anlamadım?
    • Halit Özdüzen Emperyalist ülkeler hırsızdır. Ekonomik yapıları sömürü , gasp ve soyguna dayanır.
    • Raci Durcan Kraliçemiz bileğinin hakkıyla bu toprakların sahibidir.
      1
    • Halit Özdüzen ABD deki zenci kölelerde efenilerin o toprakları bileklerinin hakkıyla ve emekleri ile aldıklarını sanıyorlardı
    • Ayse Frida K. Durukan kim haketmediği bir zenginliğe çalışmadan sahip olmuşsa, kan varsa üzerinde o hırsızdır. hiçbir mala kansız ve haramsız sahip olunmaz.
    • Raci Durcan Bu kafa sol kafası.
      Yanlış . Gerçeğe aykırı. 
      Her kazancı haksızlık üzere zanneder.
      Daha Fazlasını Gör
    • Ayse Frida K. Durukan solla ne alakası var. beni solcu belledin ya herşeyi sol üzerinden tanımlıyorsun. en büyük yanlışın o.her fazla kazanç, çok paraya haramsız sahip olunamaz. çalmadan çıpmadan olunamaz. milli piyangodan çıkmadıysa. bir ev alabilmek için kaç işçi sigortasız, iş güvencesiz çalıştırılır? sigortasız işçi çalıştırmadım diyemezsin. bu da haram, haksız ve kanlı kazançtır. örneğin kimse ev eksenli çalışan karısını sigortalamaz. niye? çünkü sanılır ki o kadının görevidir o işler. erkek eve ekmek götürür, kadın ev işi yapar. oysa evde yapılan bir iştir ve emeği vardır? örneğin karını sigortalı gösterip emekli ettin mi? etmediysen bu da haksız kazançtır ver edindiğin her kazançta o kadının payı vardır. mallarının yarısı onundur. bu realitedir. sol düşüncedir. eöeğe saygıdır ama sol kafası diyerek hakaretamiz konuşamaz, yazamazsın. zira solun savunduğu tüm hak ve adalet kavramları islamda da vardır.komşun açken tok yatamazsın misal. bu sol düşüncedir.sol kafası değil.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...