26 Şubat, 2019

TERÖRİSTLER; GEMİ AZIYA ALDILAR ...Skandal! .. Mescid-i Aksa'ya baskın.

Necati Çavdar
TERÖRİSTLER; GEMİ AZIYA ALDILAR 
Topraklarımızı ve Kutsal Kudüs'ü işgal eden İngiliz ve Haçlı ortaklarının maşası olarak bölgeye konumlandırılan yapay oluşum SİYONİST teröristler; aklına estikçe Mescid_- i Aksa'yı kirletmeye kalkıyor..
TERÖRİSTLER; FATMA ŞAHİN'le DİZ DİZE 
Her fırsat da "Teröristleri destekliyor" suçlaması yaptıkları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın uluslararası toplantılarda konuşmasına tahammül edemeyip salon terk edenler ...
Daha geçen yıl ..
AKPnin eski milletvekili ve Bakan yaptığı şimdi de Gaziantep belediye başkanı ve adayı Fatma Şahin'in diz dize oturup coştuğu "siyonist oluşum"; arkasına aldığı başta ABD olmak üzere AB 'ye dayanarak bir avuç Kudus Muhafızlarının çabalarına rağmen şımarıklığını sürdürüyor.
.............
MESCİD-İ AKSA VAKFI Yöneticileri TUTUKLANDI
Geçen pazar günü de Mescid'-i Aksa konusunda uluslararası yetkiye sahip tek kuruluş olan Vakfın iki yöneticisi İşgal otoritesi tarafından tutuklanarak gerilimi tırmandırmak için yeni bir adıma imza atmıştı.


AHABER.COM.TR
İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, İsrail polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...