06 Şubat, 2020

TURP, kongrede konuşarak kongre üyelerini tehdit ettiği sırada 11 yaşındaki Joshua Trump ise uyudu..Meksika,Afganistan,.. DİRENİŞİN SEMBOLÜ: Joshua Trump

1 yıl önce
TURP, kongrede konuşarak kongre üyelerini tehdit ettiği sırada 11 yaşındaki Joshua Trump ise uyudu..
Demokratlar ise TURPun çağrısını reddetti..
“Amerika özgürlük ve bağımsızlık üzerine kuruldu.."... “devlet baskısı, tahakküm ve kontrol değil.” diyen
Kongre'de "ulusa sesleniş- Birlik konuşması " yapan Başkan Trump, ilk kez bir bölünmüş Kongre ile karşı karşıya kaldı Beyaz giyen kadınlar, trump'u protesto ett
ABD-Meksika sınırındaki durumu “acil bir ulusal kriz” olarak nitelendiren Trump, "vaad ettiği" duvarın inşasını onaylamaya çağırdı..
Trump; Demokrat Meclis çoğunluğuna,
yönetimine yolsuzluk iddia edilmesi,
Robert Mueller'in yaptığı ABD seçimlerinde Rusların karışmasına yönelik soruşturma,
ve
kişisel finansmanı hakkındaki iddialardan dolayı tehdit etti.
Afganistan'dan çekileceğini söyleyerek Talibanla yürütülen görüşmelere dikkat çekerek "Büyük uluslar sonu gelmeyen savaşlar yürütmez" dedi..
- Trump'ın kongre konuşmasına terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD-YPG'nin elebaşı İlham Ahmed davet edildi.Terör örgütü elebaşı İlham Ahmed Kongre'de Trump ile ayak üstü sohbet etti..
- Halen yargılanan ve ABD-Türkiye ilişkilerini kopma noktasına getiren Andrew Brunson'da konuşmayı izlemek üzere "davetli" olarak Kongre salonunda idi.
.............
DİRENİŞİN SEMBOLÜ: Joshua Trump
ABD Başkanı Donald Trump'la tesadüfen aynı soyadı taşıyan ve soyadı nedeniyle tüm okulda alay konusu olduğunu, arkadaşları kendisiyle TURUMP soyadını duyunca "STUPİD" 'Aptal' diyerek dalga geçtiği için psikolojik sorunlar yaşayan 11 yaşındaki Joshua Trump, soyadını değiştirmek istediğini söylemişti.
Soyadının Trump olması yüzünden okulda zorbalığa uğradığı için Donald Trump'ın konuşmasına davet edilen 11 yaşındaki Joshua, konuşma sırasında uyuyakalınca sosyal medyada "kahraman" ilan edildi.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...