11 Mart, 2019

Gazeteci Bayram Altug




https://www.facebook.com/YellowCanariess
SON DAKİKA: Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran biraz önce Ünye'de yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dışarda dış güçlerin bir basın mensubuna yaptığı tehditten artık Cumhurbaşkanımızın haberi oluyor ve destek veriliyor."
Terör örgütü FETÖ ve taşeronlarının bana yaptığı tehdit ve iftiralardan Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip Erdoğan da bilgilendirildi..
Vatanımız için canımız feda.
Yorumlar
  • Atilla Uludağ Doğru bildiğin yolda devam et rabbim yar ve yardımcın olsun
    1
  • Necati Çavdar Allah, yar ve yardımcın ola
    1
    • Bayram Altug Sağol Necati abi, selamlar, dualarını eksik etme inşallah. Senin değerin farklıdır, gazeteciliğe beraber başladık sayılır çünkü.
    • Necati Çavdar Biz sizleri (yurt dışında işçisinden diplomatına kadar, milletin değerlerini yaşayan- savunan - temsil görevi olan tümünü" çağın ALPERENLERi olarak biliriz..
      1
    Yanıt yaz...

  • Ahmet Pasa Tkn Yiğidim sen papuç bırakmazsın ite köpeğe...
    1
    ///////////////////////////////////////
    Uluslararası bir gazeteci olarak böyle bir haberle adımın anılmasını istemezdim. Ama, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi'nde FETÖ'cüler tarafından tehdit edilmem ile alakalı TRT haberin bana verdiği destek için teşekkür ederim.
    Gazeteciliğe tesadüfen başlamadığımı yakın dostlarım iyi bilir. Sonumu düşünerek hiç başlamadım. Amacımız, tüm dünyada ezilenlerin ve mazlumların sesi olmak. Bunun için ne pahasına olursa olsun kalemimizin kırılmasına izin vermeyeceğiz.
    -1:55
    Yorumlar
    Yorum yaz...
    Anadolu Agency targeted
    PKK sympathizers in Switzerland taking part in the event showed solidarity with the FETO terror group.
    Abdullah Bozkurt threatened an Anadolu Agency reporter covering the panel ahead of the event, telling him that “from now on, you are on my radar.”
    In response to the reporter asking “Aren’t you ashamed of always defaming Turkey on Twitter?”, Bozkurt said, “You wait. I will have a lot of things to say about Turkey at the panel.”
    Members of terror group allowed to speak at UN and Anadolu Agency reporter (me) targeted!
    Terör grubu üyeleri bm ve Anadolu Ajansı muhabiri (ben) ' de konuşma izni aldı!

    https://www.aa.com.tr/en/europe/members-of-terror-group-allowed-to-speak-at-un/1410196
    AA.COM.TR
    FETO fugitives spread terror propaganda at UN panel in Geneva - Anadolu Agency
    Bana "Artık radarımdasın. Seni takip ediyoruz." diyen FETÖ'cü alçak Abdullah Bozkurt'a, "Sen de 80 milyon Türkiye'nin radarındasın. 15 Temmuz darbe (işgal) girişimini yapan sizin alçaklara karşı o gece Ankara sokaklarında direndik. Topunuz gelin." dedik.
    NOT: Bu konuşmalar BM binasında oldu!!!
    AA.COM.TR
    Firari FETÖ üyeleri Abdullah Bozkurt ve Levent Kenez'in BM binasında terör örgütü propagandası yapmasına izin verildi. - Anadolu Ajansı
    Yorumlar
    Yorum yaz...

    FETÖ'cü alçaklar hem de BM binasında tehdit etti beni, gereken dersleri verildi. Detaylar haberde.
    Bu internet sitesi hakkında
    HURRİYET.COM.TR
    Türkiye'nin tüm girişimlerine rağmen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya ayağında yer alan firari Abdullah Bozkurt ve Levent Kenez'in Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi'nde terör örgütü propagandası yapmasına izin verildi.
    Yorumlar
    • Sema Şeker Allah fetullah gülenle birlikte hepsinin belasını versin.
      Gözleri daima üzerinizde olacak nasil dava açarız diye,artik bu şekil besleniyorlar.
      Türkiyede hainlikten mahkemelerden kaçanlar batıda vatan taraftarlarini nasil mahkemeye verdiririzin derdindeler,bukadar şerefsiz onursuzlar.
      1
      • Bayram Altug Ancak yalan ve iftira üzerine dava açabilirler, ellerinde delil olmayacağı için de sonuca ulaşamazlar. Basın özgürlüğünün konu olduğu panel daha başlamadan basın mensubunu tehdit ettiler. Gerekli yerlere bildirimlerimizi yaptık.
        2
      • Sema Şeker Bayram Altug yalan üzerine yapiyorlar zaten,akillarinca susturacaklar.
        Kaybederlerse sorun yok,kazanirlarsa 3-5 kuruşa harçlik cikaracaklar eee kolay degil gurbette wc yalamak
    • Sema Şeker Bu arada bende nasibini alanlardan biriyim,benide oltende yaşayan hain şerefsiz fetullahci terörist olan .... biri şikayet etmiş sorguya çekilmiştim,4 ay sonra savcı iptal etti suçsuz bulundum
      1
    • Bayram Altug Bana karşı tehdit BM çatısı altında oldu. Ama gerçekleri yazmaya devam edeceğiz. Allah'a sığındık, kimseden korkumuz yok.
      4
      • Sema Şeker Bayram Altug aynen güzel kardeşim aynen.
        Allahsız olan onlar.
        O bize yeter yetiyorda zaten,isvicrenin adaleti çok şükür işliyor,oralari henüz ele geçirememişler.
    • Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'SuperHaber @superha... 10dk SH AA muhabirini tehdit etti... FETÖ'cü hainleri BM binasında konuşturdular...'
    • Sema Şeker Pislik,suratta meymenet yok,karanlik dünyasi suratina vurmuş fetoşun kiloduda temizlemez
      1
    • Murat Altug Fetö yahudi terör örgütü. Ancak kendileri gibi yahudilerin yanında tehdit savururlar.Onlar gibilerine hala fırsat verenler utansın.Bayramcığım senim be kadar yürekli olduğunu dünya biliyor..Rabbim gücüne güç cesaretine cesaret katsın. Dualarımızdasın Allaha emanet ol.
      3
      • Bayram Altug SAĞOL DAYICIĞIM ALLAH RAZI OLSUN, HAYIRLI GECELER.
        2
      • Ramazan Durukan Bayram Altug hemşerim kafanı yorma onlar kimki otellerin ta kendileri fransada da vardı onlar gibi g*terinin korkusundan dışarı çıkamıyorlar takviye kuvvet geliriz korkma
        1
      Yanıt yaz...

    • Levent Karaagac Bayram bey emeklerinizi,mesleğinize verdiğiniz önemi ve değeri bizler biliyoruz ve bizde güzel çalışmalarınızı gönülden takip ediyoruz
      1
    • Suat Sahin Bayram kardeşim bu ne idüğü belli olmayan vatan haini maşaların asıl niyetlerini sen çok iyi biliyorsun. Arife tarif gerekmez 
      Çember daralıyor 
      Yusuf yusuf 😂

      🇹🇷🇹🇷🇹🇷
      1
      • Bayram Altug Evet Suat Sahin Bey, detayları anlatırım, bir ara. Ama feci paketlenme korkusu yaşıyorlar.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...