04 Mart, 2019

Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa'ya deniz Üssü verdi

Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa'ya deniz Üssü verdi
Rum yönetimi Savunma Bakanı Savvas Angelidis; " Fransa bizim müttefikimiz ve Askeri ilişkilerimizin geliştirilmesi için bu çerçevede sürekli harekete geçiyoruz "dedi..
Fransa’yla yapılan savunma işbirliğinin güçlendirilmesi için Mari’nin deniz üssünde bir donanma üssü inşası, hava üssünün modernizasyonu hakkındaki Politis ve Kathimerini gazetelerindeki yayınların sorulması üzerine . Angel Papandis, Paphos'taki Andreas Papandreu ve Lefkoşa ile Paris arasında büyük bir savunma anlaşması imzaladığını belirten Angelidis şunları söyledi: “Fransa bizim müttefikimizdir ve bu bağlamda, .. Fransa ile askeri ilişkilerimizin geliştirilmesiyle açık bir bağlantısı var"
- Rum yönetimi;
Kıbrıs açıklarındaki gaz ve petrol rezervleri konusunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'ye karşı Mısır, israil gibi bölge ülkeleri ve bölge dışı aktörlerle işbirliğine gidiyor
- İngiltere, Dikelye ve Akrotiri adlı iki askeri üssü aracılığıyla Ada topraklarının yüzde 3'ünde egemenlik haklarına sahip.



HELLASJOURNAL.COM
Η Γαλλία είναι σύμμαχός μας, και στα πλαίσια αυτά κάνουμε συνεχώς ενέργειες
Kimse görmediği gerçek: Kıbrıs'taki 'İngiliz' çıbanı!

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...