29 Nisan, 2019

Herkese "Türk" diyerek/dedirterek SAHTEKAR, yetiştirdi.

https://www.facebook.com/memories/?source=bookmark

Herkese "Türk" diyerek/dedirterek
SAHTEKAR, yetiştirdi.
Aslen Ermeni, Bulgar, Yahudi ve düğer ırklardan olan kimileri de aslını koruyarak "sahte TÜRK" olup hakiki "TÜRK"den kendilerini sakladı
Laiklik diye de , kendi dinini (KMAList dini) yaşattı
Kimileri; bu sayede
Düzenbaz,
Namussuz
oldular.
Ama insanlar; "kendileri" olamadılar


6 yıl önce
Herkese "Türk" diyererek/dedirterek
SAHTEKAR, yetiştirdi.
Kimileri de "TÜRK"den kendilerini sakladı
Laiklik diyede , kendi dinini (KMAList dini) yaşattı
Kimileri bu sayede 
Düzenbaz, Namussuz
oldular.
Ama insanlar kendileri olamadılar
Islam Kürtoglu
LAİK ZORBA KAMAL'E GÖRE
SULTAN'LIK İLE KAMAL'İZMİN ARASINDAKİ FARK.
Sultanlik korku ve tehdide dayali bir idare oldugu icin,
KORKAK, ALCAK, SEFİL ve REZİL İNSAN'lar yetistirirmis.
Fakat ya Cumhuriyet,Cumhuriyet öylemi,
Cumhuriyet ERDEM'li ve NAMUS'lu (CHP) liler,İNSAN'lar yetistirir,mis.
KAMAL ADI'TÜRK..
(kaynak,Hürriyet gazetesi)
Yorumlar
  • Islam Kürtoglu Necati bey abim,ülkemize ve milletimize 100 yildir kann kusturan ateist laik zihniyetin def edilmesini hasretle bekliyorum.o günün geldigini görmeden RABBiM bana ölüm melegini göndermesin..
    1
  • Necati Çavdar Yakındır inşaAllah.. Ancak benim gibilerin yok olarak yeni nesle set olmaması gerek..Zira biz üç nesil..Ayasofya işirimi okur isen nedemek istediğimi anlarsın..Veselam
    1
  • Islam Kürtoglu Necati bey abim bizlerin sizin gibi abilerin tecrubelerine her Zaman ihtiyacimiz var.her Zaman gereklisiniz.rica etsem bana ayasofya siirini mesajla iletirmisin,yada Uygun gördugun bir paylasimin yorum kismina..
  • Islam Kürtoglu Bizlere dayattiklari sistem ile biz bizden,özümüzden baska er sey olduk,her türlü mikrubu bünyemize bulastirdilar..
  • Necati Çavdar Sefa deli saçmalığı olan ne..?
  • Kadir Yılmaz SİZ İSLAMI YAŞAMAYA BAKIN TEFERRUAT BAŞKALARINI İLGİLENDİRSİN, KAVİMLERE BEN AYIRMADIM, KAVMİNİ SEVMEKLE MÜKELLEFLİĞİ BEN ÇIKARMADIM. SÜNNET-İ SENİYE'DEN AYRILIP ZATLARIN PEŞİNE TAKILMAYIN YETER. SU-İ ZANLA HÜSN-İ ZANIN NE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN HEM FAZLA GÜNAHA GİRMEZ, HEM DE DAHA İYİ YAŞAMIŞ OLURSUNUZ. AYRICA PADİŞAHLIK, KRALLIK VE BENZERİ İDARİ ŞEKİLLERİNİ VEYA SİYONİZMİ ÇIKARANLAR BİZE AİT OLANLAR DEĞİL HERHALDE, HAKANLIK, ULU HAKANLIK VS. DÜŞÜNMEK GEREK.
    2
  • Necati Çavdar Ha evet. Doğru, Sefa. öyle yaptı. Bu gün dahi meclite ve diğer resmi hallerde yeminler yalan yere yapılıyor. Kürt çocuğuna "Türküm" diye. Ermenisi, rumu ve yahudisine de yine "Türküm" diye yemin etirmiyorlarmı. Bu sahtekarlık değilde nedir. Adam şeriatçıyım diyor gidip Kamal efendinin akla , mantığa ve çağa aykırı ve milltin takmadığı sözde inkılaplarına yemin etiriliyor.Bu durum çok namuslu inasn mı yetiştirior. Sahtekar yetiştiriyor. Kürt, kürt olsa. Ermenide ermeni. Hırıstiyan hırıstiyan. Mülümanda müslüman olsa ne zararı var. Hiç değilse kim kim bilinir.
    1
  • Necati Çavdar yok alınmadım. Sözün gereği.Sefa hem deliler çok kere akılılardan daha namuslu, daha zararsızdır. Düşüncelerime katılmamakda bir düşüncedir. Biz dahil Suriye, ırak, Libya, Afganistan vs vs. işgal altındaki ülkelerdir. Ve işgalde işgalciler adına diktatörlerce idare edilen yerlerdir. öyle olduğunu biliyorsun. İşgalcilerin adamı olduğunu anlaman için yukardaki resme bak yeter.
    1
  • Islam Kürtoglu Sahsen her harfinin dahi icin dolu oldugu,buna dair milyonlarca sahit,delil varken,yinede olaylari kavramaktan yoksun olanlara diyebilecegim bir sey olamaz,fakat israrla deli sacmasi denilmesini anlayamam,anlamak bir yana diyenin her vasfini sorgularim..
  • Kadir Yılmaz MAKSAT İSLAM DÜNYASINI KÖLELEŞTİRMEK VE BÜYÜK İSRAİL İÇİN YER AÇMAK VE İSRAİL'İ EN BÜYÜK YAPMAK. İNCELEYİNİZ İSPANYADAKİ MÜSLÜMANLAR NEREDE ŞİMDİ. DİYALOG İLE KANDIRMA NE KADAR SÜRECEK BİLMEM.
  • Necati Çavdar ağam İsrail emin olun.Bişey değil.Sadece maşa.ve bölgeye yerleştirilmiş bomba. bence tüm planların arkasında önce papalık ve İngiliz imparatorluğu var. Evet dikkatli olmalıyız
    1
  • Kadir Yılmaz İŞTE DENİLEN NOKTAYA ŞİMDİ GELDİN. MAŞAYI VE MAŞAYI TUTANLARI BİLDİĞİMİZ HALDE HALEN KENDİ KENDİMİZE TAFRA YAPARAK TOPLUMUMUZU UYUTMAYA DEVAM EDİYORUZ. KİMLE? SEN BİLİYORSUN. AMAÇ AYNI VASITA VE ŞAHISLAR DEĞİŞİYOR. ADI İSTER DİKTA OLSUN İSTER BAŞKA OLSUN. DİKTADA KAN DÖKTÜRMEK VAR, DEMOKRASİDE PARA DÖKMEK VAR. YIKILAN BENİM MABEDİM OLDUKTAN SONRA TRAMVAY OLMUŞ NE FARK EDER. AYASOFYA AÇILSIN DİYORSUN. DİYARBAKIR'DA Kİ KİLİSE VEYA AKDAMAR'DA Kİ KİLİSE AÇILIYOR. GEÇMİŞİ SUÇLUYORSUN ŞİMDİ Kİ CAMİ SATIYOR. NERESİNDEN DÜZELTELİM.
  • Idris Aykaç bunun sebebi nedir peki kadir bey. islamdan uzak olmak değilmi. almışsın elin avrupalısının kanunlarını kullanıyorsun hangi cezayla verceksin cezalarını. peki kamal ın getirdiği yenilikler gelmeden bu ülke kalkınamazmıydı milletin orasını burasını açtırdı kur an ı toplattı içki fabrikası açtı kalıkınma bunlarlamı yapılıyor soruyorum. sen şimdi içkiye uyuşturucuya bağımlı bir insanı ondan kurtarman ne kadar zorsa milletine özüne döndürmen o kadar zordur. bunların sorumlusu kim soruyorum islam halife tümüyle şeriat kanunları olsaydı cezalar caydırıcı olsaydı peki bu ülke bu hale gelirmiydi bu kadar suç oranı olurmuydu. kadın haklarını getirmiş sözde kamal genelevleri açtı kadınların bedenleri satıldı buımu kadınlara verdiği haklar. birde islamın kadınlara verdiği değeri ve hakları okumanızı tavsiye ederim saygılar. ama üstünüze alınmayın kadir bey ve sefa bey bir sözle ifade etmek istiyorum düşüncemi. İNANDIĞIN GİBİ YAŞAYAMAZSAN, YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN (H.z ALİ) yada KİM BİR KAVME BENZERSE ODA ONLARDANDIR. (H.z MUHAMMED) bizim onlardan ne farkımız var peki bu hadisdemi size birşeyler çağrıştırmıyor saygılar...
    1
  • Kadir Yılmaz İdris Bey Konular şahsi değildir. Yanlışları düzeltmek sıradan biz insanların işi değildir. Oy vererek başa getirdiklerimizin görevi. Çok gerilerde yanlışı aramak hepimizi yanıltır. Çok iyiydik de isyanlar niye çıkıyordu. Bir şey yazarken çok detaylı düşünmek gerekir. Mesela zinayı serbest bırakmak gibi. Geçmişi ele alırken İslamı düşüneceksek Yanlışlar Kerbela'da başlamış bu güne kadar ne düzeltilmiş Devleti ve insanları idare etmek kolay iş değil vebalı çok büyük, Hz. Ömer Dicle kenarındaki koyunun vebalini düşünürken şimdikiler mısır ithalatı için saatlik yasa çıkardılar. babalar gibi satmaya çalıştılar. Hz Ömer hazine sorumlusundan borç isterken sabaha kalacağına dair senet verememiştir. Şimdiki çocuklar büyük iş adamı (hemde başkalarının verdiği bursla okurken)
  • Necati Çavdar Abdulkadir, beni okumadığın belli. Sadece simalar cönkündeki (face) bu pencereden , diğerlerinin (Cavdarın Obası) kapsısını açmıyorsun. Eğer öyle yaparak VANNAME -HALNAME yi okusan bize bakışın değişirdi. Yada "vekaletler cad" zannetme ki geçmişe takılıp kalıyoruz. Elimizin erdiği dilimizin döndüğünce (köşe dönme- hortumlama peşinde koşmadan) mevcut hale de ayna tutuyoruz.. Çünkü biz onun bunun adamı değiliz. Zira başta en büyük PUT kemalizmi kırmışız. Diğer putlar küçük kalır. Ve ayağamızdaki bukağları- zincirleri kırmış sadece ve sadece Allah'a kul olarak özgürleşmişiz.Ve yollardaki çeri çöpü bırakıp, gölgelere aldırmadan direk Hz. Muhammd'e tabi olmuşuz. Onun içinde çok şükür ne tarikat baronlarına, ne sişyaset bezirganlarına nede mevcut diktalara yaranamayız. Tüm yollar O'na..

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...