29 Ocak, 2019

"BAĞIRDIKÇA TL DİP YAPIYOR"

5 yıl önce
"BAĞIRDIKÇA TL DİP YAPIYOR"
Dün gece alınan kararla 2006 ya geri döndük..
Gitti, milletin 7 yıllık birikim ve sabrı
Yorumlar
TC Mustafa Zor Burada her yarim saat ara ile verilen radyo haberlerinde , ilk haber olarak Türkiyeden bahsediliyor.Dolayisiyla dün aksam gec saatlerde alinan faiz ve gederayak basbakanin konusmalari gündeme oturdu.Alinan karari Almanlar dalga gecerek yorumluyorlar.Erdogan alay konusu oluyor.saygilar.
Yönet
5y
BeğenDaha fazla ifade göster
Zekeriya Çavuş TL NİN DİP YAPMASINA ÜZÜLENLERE BAK BE ALLAH BİLİR FATİH'İN EMANETİ OLAN İSTANBULU YÖNETMEYE TALİP OLAN AYYAŞ'IN FALTAŞI GÖZLERİNİN İÇİNDE NE KADAR DOLAR VEYA EURO VARDIR. TL DİP YAPIYORSA ÜZÜLENLER BİR ZAHMET YABANSI DUYGULARINDAN ÖNCE YABANCI SERMAYELERİNİ SATIP TL'YE KATKIDA BULUNSA DAHA İYİ OLMAZ MI? BAŞBAKAN TABİİ BAĞIRACAK TUSİAD GİBİ İNBE KURULUŞUN AÇIKLAMASI DIE WELT'İN AÇIKLAMASINA ZEMİN HAZIRLAMADI MI? ŞİMDİ BİR ZINDIK ÇIKAR DER Kİ AYAKKABI KUTUSUNDAKİ DOLARI GÖRMEDİN Mİ? ELBETTE GÖRDÜM. HAZIR BEDAVA ÜLKEYE GİRMİŞ PARA YOLSUZLUKSA ALIN SİZİN OLSUN.
Yönet
5y
BeğenDaha fazla ifade göster
TC Mustafa Zor Olmuyor Agbeylerim olmuyor, Ülke böyle kendi vatandasina Kindar sekilde yönetilemez.O ülkenin vatandaslarindada MUTLULUK olmaz.El parasiyle CAKA atacaksin, Kindar ve dindar nesil yetistirecem der , ayni zamanda HIRSIZ da olacaksin, sonra YABANCI para getirsin yatirim yapsin diyecegiz.Böyle bir ülkeye ALLAH Askina Kim yatirim yapar.Türkiyeye onca para geldi ne kadari dogru dürüst bir yatirima yöneldi.Hemen hemen hic.KISACA ben sahsen ülkemin iyi yönetilmedigini düsünenlerdenim.Din siyasete alet edilerek ÜLKE yönetilirse, o ülke ancak bu kadar MUTLU olur.Korkarim ileride bir SURIYE, bir MISIR olmayalim.Saygilar,selamlar.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...