27 Ocak, 2020

Kemalizme sarılan ATEİSTlerin maskesi indi.. "laik Atatürkçü düşünce sistemi siyasal ateizm için ideal bir zemindir."



7 yıl önce



Kemalizme sarılan ATEİSTlerin maskesi indi..

"laik Atatürkçü düşünce sistemi siyasal ateizm için ideal bir zemindir."
Sun SinisterAdem Hakan Şahin ve 23 diğer kişi ile birlikte.
SİYASAL ATEİZM'den
Kastım yeni bir oluşum yada bir siyasi parti değil.Bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum zira elimizden paha biçilmez bir hazine var.
laik Atatürkçü düşünce sistemi siyasal ateizm için ideal bir zemindir.
Aslında bunun sebebi birazda politiktir zira Türkiye de ateist siyasi varlık gösteremeyecek kadar azdır.Çözüm kemalist düşünce yapısına sahip pratikte ateist yaşayan laikçi müslümanların desteğini almaktan geçiyor.
Atatürk'ün amacını anlamak aslında zor değil zamanın şartlarında İslamın etkisini insanların üzerinden atabilmek için büyük çaba harcadı ve epey yol katetti.Bu yolda yürümemiz gerektiğine inanıyorum.
Bence Siyasal ateizm için çıkış yolu yine Kemalist, laik sistemden geçiyor.
Kemalizmin öncüleri bizler olabiliriz !
Yorumlar
  • TC Mustafa Zor Bosverin agbi bunlari , sikmayin caninizi.Bu ülkenun %99 Müslüman degil mi??? Saygilar.
  • Necati Çavdar Elbette .Ancak Maocu Perincek, marksiist Abdulalh Öcalan ile sözde" milliyetçi " hatta "muhafazakar" ların "Atatürk " de birleşmesi, izah edilebilecek sosyolojik bir durum değil..
  • TC Mustafa Zor Agbi keske bu saydiklarin, ATATÜRK de birlesse.90 yildir o ilkelerle bu günlere geldik.Simdi Muhafazakar dediklerin o ilkeleri bir bir yikiyor, yahut degistirmeye calisiyor.Hersey ortada onlar degistirdikce TÜRKIYE bölünmeye dogru yol aliniyor, Demekki birlik ve bütünlügün simgesi Atatürk ve onun ilkeleri, yoksa ENPERYALLER 40-50 sene icinde coktan ligme ligme etmisllerdi TÜRKIYEYI, bu gercegide görmemiz gerek derim.Selamlar saygilar.
  • Necati Çavdar Millet dirliğini ve birliğini bozan ..En büyük bölücülük hareketi ataizme dayanan "Kemalizim"dir.Onun içindirki dünkü marksit-leninist ve maocular bu gün kemalist.Ve onun içindirki PKK denen şer örgütü kemalizm ilkeleri ile çalışıyor.. Bir diktatöre zorla "atatürk" dedirtmeleri bile bölücülüğün daniskasıdır...Ve millet kimi sabrından kimide korkusundan sussa da halkın değerlerine ters, akla ,izana ve çağdaş düşünceye ters bir görüş olan, emperyalizmin ileri karakolu durumundaki "kemalizm" ve "atatürkçülük" milleti bölüp, pkk ya yem eder hale getirdi.

Hiç yorum yok:

kim nerde görmüş ise öyle bilir....... Necati Çavdar

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10155049048712700&set=a.10153847261797700 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10150497860737700&...